top of page
power-and-beauty-logo.gif

Permanente make-upBij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht.

 

Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats.‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.
Door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat wordt een speciale huidvriendelijke-pigmentatie-vloeistof in de huid aangebracht.
Dit blijft ongeveer 3 tot 5 jaar zitten!! !

M.i.v. 1 juli 2007 is er voor het aanbrengen van permanente make-up een vergunning verplicht. Dit houdt in dat er een inspectie door de GGD in de salon wordt gedaan en dat de salon aan alle veiligheids- en hygiëne-eisen moet voldoen. Wij hebben die vergunning ontvangen en u kunt ons terug vinden op de site van de GGD (zie links).
Wilt u graag meer informatie over permanente make-up kunt u altijd langskomen of contact met ons opnemen.Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoeden de kosten van permanente make-up voor mensen met Alopecia Areata. Informeert u bij uw eigen verzekering voor een eventuele vergoeding.

Erkenning

Aangesloten bij ANBOS

anbos-schild_edited.png

Erkend leerbedrijf en aangesloten bij S-BB

sbb-beeldmerk-fc1_edited.png
bottom of page